Handelsbetingelser:

Disse betingelser (Handelsbetingelser) gælder for brug af danbutikken.dk, handel via danbutikken.dk samt vore samarbejdspartnere, deres respektive hjemmesider, software, apps, medier kontrolleret under danbutikken.dk Brug af danbutikken.dk og samarbejdspartnere bekræfter din accept af Handelsbetingelser. Ved brug af vores systemer bekræfter du ligeledes at du er 18 år eller ældre, eller er i besiddelse af juridisk værge eller forældre accept af din brug af danbutikken.dk og samarbejdspartnere.

Danbutikken.dk tilbyder

Danbutikken.dk udbyder og tilbyder følgende services, via vore hjemmeside, samarbejdspartnere hjemmeside og apps.

1.       Mulighed for bestilling af mad / drikke til levering eller afhentning fra samarbejdspartneres restauranter

2.       Mulighed for deltagelse i vore respektive samarbejdspartnere konkurrencer og tilbud, hvor samarbejdspartners vilkår til enhver tid er gældende.

 

Indhold hjemmeside og apps

Danbutikken.dk hjemmeside linker videre til respektive samarbejdspartners hjemmeside med billeder og diverse indhold. Danbutikken.dk kan ikke holdes ansvarlig for stødende eller afvigende indhold fra samarbejdspartner hjemmeside i takt med 3. parts indhold. Ligeledes kan danbutikken.dk ikke holdes ansvarlig for fortæring af mad eller drikkevarer leveret af vores samarbejdspartnere. Dette er alene den pågældende samarbejdspartners ansvar. Ved at acceptere vore Handelsbetingelser fratager du som kunde ansvaret for danbutikken.dk for ethvert ansvar der opstår som resultat af din brug af indhold, bestilling og fortæring fra vore samarbejdspartnere.

 

Brug af online Bestilling

Ved brug af vore online bestillingsfunktion:

1.       Du skal som minimum være fyldt 18 år, alternativt gøres under tilsyn af forældre eller værge.

2.       Du bærer selv ansvaret for hemmeligholdelse af dine personlig oplysninger, såsom adgangskode og betalingsoplysninger.

3.       Du acceptere ligeledes at tage fuldt ansvar for dine aktiviteter på vore og samarbejdspartners hjemmeside og app, i forbindelse med online bestilling.

Danbutikken.dk forbeholder sig retten til at afvise betjening af enhver kunde, hvis danbutikken.dk finder det passende i forhold til vore politik. Ligeledes forbeholder danbutikken.dk sig retten til at annullere en bestilling hvis dette stemmer overens med vore politik. Vi vil så vidt muligt give besked om denne annullering, eller afvisning.

Fortrydelsesret og reklamationsret:

Bemærk venligst, at du som kunde ved afgivelse af bestilling af vore eller samarbejdspartners produkter ikke kan annullere bestillingen, og du som kunde ikke er berettiget til tilbagebetaling i henhold til fortrydelsesret. I det gælder fortrydelsesret på 14 kalenderdage fra bestillingsdato ikke i henhold til dansk forbruger aftalelov, når der bestilles ydelser eller produkter fra danbutikken.dk samt vore samarbejdspartnere, da der er tale om køb af madvarer.

Ved bestilling vil vi behandle din ordre og sende den videre til den angivne restaurant, og du vil modtage en bekræftelsesmail, om at bestilling er modtaget og et ca. tidspunkt for afhentning/levering. Hvis du skulle ønske at ændre eller annullere din ordre efter ordreafgivelse, og betalingen allerede er godkendt, kontakt da venligst vores kundeservice, eller kontakt da vore samarbejdspartnere direkte. Hvis du skulle være utilfreds med de bestilte varer eller ydelse, kontakt da vores kundeservice eller vore samarbejdspartnere, vi vil sende din klage/annullering videre.

Tilsvarende ved eventuelt manglende levering, og betalingen allerede er godkendt, kontakt da venligst vores kundeservice, eller kontakt da vore samarbejdspartnere direkte.

 

Konto & Registrering

For benyttelse af vore service, bestilling og ordrer afgivelse og vore funktioner gjort tilgængelig via vore og samarbejdspartners hjemmeside og app, er det nødvendigt og åbne en kundekonto med registrering.

Dette skal gøres i takt med nemmere håndtering for fremtidige og nuværende bestillinger. Samt mulighed for at redigere dine personlige kontakt informationer. Danbutikken.dk og samarbejdspartner forbeholder sig retten til at ændre eller/afvise og annullere en registrering når som helst i forhold til vore politik. For registrering er følgende en nødvendighed. Personlige oplysninger, Navn, adresse, Postnr., by, telefonnr. Og e-mail, samt betalingsoplysninger og andet. Vore databehandling af person følsomme oplysninger håndteres så sikkert som muligt og at disse ikke bliver videresendt til andre end danbutikken.dk og vore respektive samarbejdspartnere. For oprettelse af kundekonto ved os eller vore samarbejdspartnere genere du som kunde en selvvalgt adgangskode, dette er dit ansvar som kunde at holde din adgangskode fortrolig og privat. Hvis du som kunde har mistanke om brug af din mail/brugernavn bliver misbrugt at øjeblikkelig gøre os opmærksom herpå. Hvis du som kunde fremviser dit brugernavn eller adgangskode til 3. part acceptere du samtidig at 3. part gør brug heraf og danbutikken.dk og vore respektive samarbejdspartnere ikke kan holdes ansvarlig for dette.

 

Rettigheder

Tilgængelig indhold på hjemmeside og app, inklusiv script, billeder, tekst, flashfiler, grafik, interaktive funktioner og andre funktioner med undtagelse af samarbejdspartners logo og varer mærker er licenseret eller ejet af danbutikken.dk Brugen af vore tilgængelig indhold er underlagt dansk lovgivning om beskyttelse af copyright eller andre ejendomsretter. Du som slutbruger må ikke og skal ikke forsøge at opnå nogen ret til det beskrevne indhold, du acceptere ligeledes udelukkende brug af vore systemer og acceptere at disse ikke må kopieres, hverken til privat eller erhvervsmæssigt brug. Du som slutbruger har lov til at benytte vore systemer på computer, mobil eller tablet. Danbutikken.dk og vore respektive samarbejdspartner forbeholder sig alle rettigheder der ikke udførligt er beskrevet i Handelsbetingelser.

 

Betaling Online

Når et produkt/service bestilles på Danbutikken.dk med elektronisk betaling herunder kreditkort, viderestilles du til et betalingsvindue igennem Nets. Nets sikre dig den bedst mulige kryptering af dine kortoplysninger. Hvis du oplever misbrug af dit kort kontakt da straks din bank, der vil være behjælpelig med at få dine penge tilbage, samt sørge for lukning for yderlige misbrug.

 

 

Ansvars begrænsning

I henhold til gældende lovgivning vil så vidt muligt begrænse danbutikken.dk ansvar med disse Handelsbetingelser i forbindelse med transaktioner tilden fulde værdi du har foretaget via danbutiken.dk og vore samarbejdspartnere. Danbutikken.dk kan ikke holdes ansvarlig for efterfølgende tab, skader eller indirekte tab opstået fra brug af vore systemer (apps og hjemmeside). Ligeledes kan danbutikken.dk ikke holdes ansvarlig for tekst eller billedmæssige fejl i forhold til indhold fra samarbejdspartner. Danbutikken.dk kan ikke holdes ansvarlig for kvalitet samt holdbarhed af mad og drikkevarer leveret af vore samarbejdspartnere.

 

Ændring af betingelser

Danbutikken.dk må og kan til enhver tid ændre disse vilkår som beskrevet i Handelsbetingelser, når vi som virksomhed finder det passende. Danbutikken.dk anbefaler på det kraftigste af du læser Handelsbetingelserne nøje og grundigt igennem hver gang du gør brug af vore systemer (hjemmeside og apps) da disse kan have indflydelse på dine rettigheder som slutbruger.

 

 

Generelt

Vore Handelsbetingelser er underlagt dansk lovgivning og skal tolkes i overensstemmelse med dansk lovgivning. Enhver tvist mellem Danbutikken.dk og dig som slutbruger skal afgøres i henhold til dansk lovgivning af dansk domstole og deres enekompetence.

Vore Handelsbetingelser sammen med brug af Danbutikken.dk politikker og andre offentlige lovtekster på Danbutikken.dk udgør den fulde aftale mellem Danbutikken.dk og dig som slutbruger. Danbutikken.dk har alene drift ansvaret for bestillingsplatforme og kan ikke holdes ansvarlig for 3. parts indhold så som online betalingssystemer, som ikke er drevet eller ejet af Danbutikken.dk Ligeledes kan Danbutikken.dk ikke holdes ansvarlig for brud på vore forpligtelser på baggrund af årsager der ikke er under vores kontrol. Dette kan være, lynnedslag, oversvømning, brand, ekstremt vejr, krig, lock-out, civil uro, fejl i computersystemer eller telekommunikation. Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.